Pagini

Devoratori Online

miercuri, 11 februarie 2015

„Ascensiunea lui Jupiter” devine lider de box office




După weekend-ul de lansare, noul film realizat de Lana si Andy Wachowski, SF-ul „Ascensiunea lui Jupiter” se poziţionează pe locul întâi la box office-ul românesc cu 49.358 de spectatori şi încasări de 1.048.326,10 lei. Actorilor Channing Tatum şi Mila Kunis le revin rolurile principale în aventura 3D, semnată de fraţii Wachowski şi produsă de Warner Bros. Pictures.  
 
Lansat în premieră pe marile ecrane din România pe 6 februarie, „Ascensiunea lui Jupiter” a fost urmat la box office de „SpongeBob: Aventuri pe uscat 3D” cu 35.300 de spectatori şi venituri de 684.048,23 de lei, respectiv „Nuntaşi de închiriat”, care după al doilea weekend a mai adus în cinematografe 13.194 de cinefili, cu 255.979 de lei încasaţi. 
 
Filmul aduce în prim plan povestea lui Jupiter Jones (Kunis), o tânără imigrantă convinsă că va avea un destin spectaculos care va trece dincolo de astre, deşi realitatea crudă îi aminteşte mereu că e o simplă menajeră, fără pic de noroc în dragoste. Doar atunci când Caine (Tatum), un fost militar extrem de bine antrenat, porneşte în căutarea sa, Jupiter începe să-şi dea seama că visele ei vor deveni în curând realitate. Codul ei genetic o face următoarea pe lista unei moşteniri extraordinare, fapt ce ar putea altera echilibrul universului.  
 
De pe străzile din Chicago spre cele mai îndepărtate galaxii, filmul „Ascensiunea lui Jupiter” este scris şi regizat de fraţii Wachowski. Producătorul premiat Grant Hill cu care lucrează de la trilogia „Matrix” până în prezent, produce filmul împreună cu aceştia. Roberto Malerba şi Bruce Berman sunt producători executivi.
 
Channing Tatum („Mike Meseriaşu'”) şi Mila Kunis („Grozavul şi Puternicul Oz”) joacă rolurile principale alături de o distribuţie care îi mai include pe Sean Bean (Trilogia „Stăpânul Inelelor”), Eddie Redmayne („Mizerabilii”), Douglas Booth („LOL”), Tuppence Middleton (filmul TV „Femeia dispărută”), Doona Bae („Atlasul norilor”), James D'Arcy („Hitchcock”) şi Tim Pigott-Smith („Alice în Ţara Minunilor”).
 
În spatele camerelor, găsim echipa clasică a celor doi Warchowski, care a lucrat recent cu ei la „Atlasul norilor”. Între ei sunt: directorul de imagine laureat al Premiului Oscar John Toll („Inimă neînfricată”, „Legendele toamnei”), production designerul Hugh Bateup, editorul Alexander Berner, creatorul de costume Kym Barrett şi Stilistul pentru machiaj şi coafură Jeremy Woodhead. Muzica este compusă de laureatul Premiului Oscar Michael Giacchino („Deasupra tuturor”).
 
„Ascensiunea lui Jupiter” prezintă efecte speciale de ultimă generaţie care au devenit marca filmelor Warchowski. Dan Glass („Batman – Începuturi”, „Atlasul norilor”) este supervizor pentru efecte vizuale, un post pe care l-a ocupa la producţiile Warchowski de la Trilogia „Matrix”. În plus John Gaeta, laureatul Premiului Oscar, care a lucrat la „Matrix”, contribuie şi de data aceasta la crearea efectelor vizuale.
 
Lider incontestabil de box office în România, „Ascensiunea lui Jupiter” este o producţie Warner Bros Pictures, în asociaţie cu Village Roadshow Pictures şi cu Anarchos Productions, care a avut premiera în 3D şi IMAX 3D pe 6 februarie. Filmul este distribuit de Warner Bros Pictures, o companie a Warner Bros Entertainment şi în unele teritorii de Village Roadshow Pictures.

Un comentariu:

ikiiaabegglen spunea...

TIA TI: TIA TI - TIA TI - Titanium Arts
TIA TI is an upcoming addition to the TIA TI grade 5 titanium collection. TIA TI, TIA, TIA titanium connecting rod TI, TIA TI, TIA TI, titanium trim walmart TIA TI, TIA graphite titanium babyliss pro TI, TIA TI, TIA TI, TIA TI, TIA TI, TIA TI, TIA TI, TIA TI, titanium trimmer as seen on tv TIA