Pagini

Devoratori Online

joi, 6 noiembrie 2014

INTERSTELLAR : CALATORIND PRIN UNIVERS ( 2014 )

"Lumea asta este o comoara , dar ne spune de ceva vreme ca trebuie sa plecam" - COOPER


               
Un film adus în cinema de Freeman Entertainment.

Regia - Christopher Nolan

Cu - Wes Bentley, Matthew McConaughey, Jessica Chastain, Anne Hathaway

Durata -169 minute 

Rating -   

Premiera in Romania - 07.11.2014 


SINOPSIS


In contextul in care existenta omenirii pe Terra este amenintata, un grup de exploratori depaseste limitele spatiului si cucereste imensele distante ale unei calatorii interstelare.
Cooper are o mica ferma in centrul Statelor Unite si doi copii preadolescenti la care tine foarte mult.
Cand Guvernul il coopteaza intr-o misiune spatiala, el porneste la drum, fara sa stie daca se va mai intoarce vreodata acasa. Noua gaura de vierme descoperita ar putea sa ajute omenirea sa scurteze enorm de mult distantele pentru cucerirea spatiului cosmic.


UN FILM PLIN DE ADRENALINA SI SUPANS

  Actiunea se petrece in viitorul apropiat in care o criza agricola a ingenunchiat Pamantul. "Interstellar:Calatorind prin Univers" este cronica unei misiuni indraznete menite sa impinga barierele timpului si spatiului intr-un pariu uman disperat cu riscul extinctiei."Am fost mereu interesat de care poate sa fie urmatorul pas in evolutia noastra.Daca Pamantul este un cuib , cum vom reactiona atunci cand va deveni vremea sa-l parasim? "

Centrala in film este povestea relatiilor dintr-o singura familie, "In termeni generali , "Interstellar:Calatorind prin Univers" este aventura spectaculoasa a calatoriei prin Univers" , noteaza producatoarea Emma Thomas , "dar in centrul lui se afla povestea plina de emotie a unui tata si a copiilor lui.Ea vorbeste despre iubirea care exista in familii , despre notiunile de datorie si sacrificiu si despre legaturile noastre profunde cu celelalte fiinte umane".

Pe tot parcursul filmului am avut parte de toate starile emotionale .De la suspans la amuzament , toate acestea te fac sa urmaresti filmul plin de extaz si de nerabdare.
 Multumim pentru invitatie Freeman Entertainment.
 

                                                Prezentare realizata de Stefania Stancu
NOTA : 5/5 


"Ne uitam in sus , catre cer si ne intrebam despre locul nostru printre stele , acum privim in jos si ne intrebam care e locul nostru pe Pamant"- COOPER

Niciun comentariu: