Pagini

Devoratori Online

duminică, 27 aprilie 2014

Transcendence: Viaţă după moarte (2014)



Doctorul Will Caster (Johnny Depp) este cel mai apreciat cercetător din domeniul inteligenţei artificiale, căutând soluţia de a reuni într-o singură maşinărie conştiinţa colectivă, cu informaţii din toate domeniile stiintei şi emoţia umană. Experimentele sale controversate l-au făcut celebru, însă au atras în acelaşi timp şi antipatia extremiştilor anti-tehnologie.
În urma unei violente încercări de a-l opri, activiştii nu au făcut altceva decât să îl aducă mai aproape de realizarea obiectivului pentru care a muncit întreaga sa cariera. Will devine astfel prima conştiinţă uploadată într-un sistem informatic, care caută încontinuu să obţină controlul şi puterea supremă. Un scenariu terifiant devine acum realitate: omniprezentă şi fără slăbiciuni, noua entitate nu poate fi oprită! 
 
Presupun ca toti il stiti pe faimosul  Johnny Depp care nici de data aceasta nu ne-a dezamagit , interpretandu-l pe Will , un personaj cu o inteligenta nemaivazuta ce vroia sa revolutioneze medicina, dar si sa schimbe complet demersurile intregii planete.
Ideea futurista prezentata dealungul filmului m-a pus pe ganduri..Oare chiar atat de dependenti de electricitate si internet am ajuns?Finalul filmului este dramatic , personajele principale ajungand sa se schimbe in multe feluri asta aratand priceperea de care au dat dovada atat actorii cat si cei din "spatele" filmului.
Un film ce m-a trezit la realitate , ce m-a facut sa ma gandesc la planeta si la tehnologia de astazi.
Suspans , tensiune , drama , dragoste , filmul a fost condimentat cu de toate ajungand la cote maxime, si ceea ce a iesit va va lasa uimiti.
Ma asteptam sa fie un film bun , doar joaca Johnny Depp in el nu ?

Distribuit de MediaPro Distribution, filmul îi regăseşte în rolurile principale pe Johnny Depp, Paul Bettany, Rebecca Hall şi Morgan Freeman.

NOTA:5/5

Niciun comentariu: