Pagini

Devoratori Online

joi, 17 aprilie 2014

Noah-2014


Banuiesc ca fiecare dintre noi a auzit de povestea aia draguta spusa prin clasa I a despre Noe si cum a salvat el toate animalele.
Ei bine, filmul nu se compara cu povestioara asta. Este destul de romantat....dar si mult mai sangeros.
Noah crede in iubirea adevarata, isi invata copii sa iubeasca toate vietuitoarele, inclusiv plantele. Traia fericit alaturi de familie intr-un cort, intr-un tinut arid, desertic,departe de lumea corupta. Totul s-a schimbat cand a avut un vis, un mesaj de la Creator...nu stia cum sa il interpreteze, dar stia ca bunicul sau va stii sigur cum sa il sfatuiasca.
Trec printr-un tinut care era ocupat de bolovani animati de un fel de ingeri, care i-au urmat pe Adam si Eva pe pamant...acestia doresc sa ii ucida familia, dar apoi decid ca merita ajutati. Intre timp Noah, care avea doar baieti gaseste o fetita ranita, pe care o ajuta si pe care o primeste in sanul familiei sale. Este clar ca intre ea si fiul sau mai mare se formeaza o legatura.
Ajuns in locul unde traia bunicul sau afla ca trebuie sa salveze doua exemplare din fiecare specie, sa construiasca o arca, pentru ca Creatorul sa poata spala pamantul de pacatele omenirii.
Personal filmul mi s-a parut putin cam tras de par, aproape ca orice poveste transformata in film, dar a fost perfect pentru o dupamasa ploioasa in care nu aveam ce face.
Faptul ca filmul a fost in 3D mi s-a parut o prostie, nu avea rost, doar un truc pentru a mai scoate niste bani in plus de la public, in rest nu am ce comenta, a fost un film interesant....poate ca faza cu ingerii pietrificati era cam aiurea....
                                                         PhotoPhotoPhotoNota 3/5

Niciun comentariu: