Pagini

Devoratori Online

miercuri, 5 februarie 2014

Philip Seymour Hoffman mai avea de filmat o scenă importantă din Hunger Games


Moartea lui Philip Seymour Hoffman a întristat fanii, familia și colegii de breaslă ai actorului, și – cum s-a întâmplat recent și în cazul lui Paul Walker – a lăsat neterminată producția ultimei părți a unei francize de proporții. Hoffman mai avea de filmat câteva scene, din care una majoră, pentru The Hunger Games: Mockingjay, în care îl interpreta pe Plutarch Heavensbee, o figură cheie a revoluției aflată în miezul poveștii.
”Suntem cu toții extrem de triști. Însă în ceea ce privește producția, nu vor fi probleme. Sigur, vom avea de lucrat la unele detalii însă filmul se va închega perfect creativ. Interpretarea sa în ambele filme rămase [Mockingjay va fi lansat în două părți] va fi impecabilă. Suntem siguri că îi vom aduce un tribut memorabil”, se menționează în comunicatul Lionsgate preluat de TheHollywoodReporter.com.
Deși nu au fost menționate scenele în care urma să apară Hoffman, Rob Legato, supervizor al efectelor speciale pentru The Hunger Games, este convins că recrearea pe calculator a imaginii actorului nu va fi o problemă. ”Nu spun că vom putea genera un Philip Seymor Hoffman cu toate abilitățile actoricești ale originalului, însă cu siguranță îi vom putea face o replică care să apară într-o secvență sau două”, a declarat acesta.

Niciun comentariu: