Pagini

Devoratori Online

miercuri, 2 octombrie 2013

Thanks for Sharing - 2013

Ne sunt prezentati trei componenti al unu grup de dependenti anonimi. Ce fel de grup? Incercati sa ghiciti, nu, nu alcoolici, nici droguri, nci macar dependenti de cumparaturi sunt dependenti de sex!
Asta nu este scuza orcarui barbat, chiar este o boala!
Cum te recuperezi?
Eviti cu strictete orice contact sexual inafara unei relatii stabile, nu te masturbezi, eviti mijloacele de transport in comun, cum ar fii metroul, dar poti folosi bicicleta, mult mai sanatos!
Neil ( Josh Gad) este un membru nou al grupului, incercand sa para ca se straduieste sa respecte pasii, dar refuzand sa renunte la tot ce inseamna sex, pana isi pierde locul de munca. El si Dede( PINK) singura tipa, si cel mai nou membru al grupului de sprijin, se ajuta reciproc, pentru a reusi sa faca fata tentatiei. Cei doi descopera cum este sa ai un prieten de sex opus cu care nu intretin relatii sexuale, un lucru reconfortant pentru amandoi.
Sponsorul lui Neil, Adam are deja 5 ani de absinenta, decide ca este timpul sa isi caute o prietena. El o intalneste pe Phoebe (Gwyneth Paltrow ) , o femeie care nu este tocmai cea mai normala de pe Pamant, dar care pare sa se inteleaga destul de bine cu Adam pana va afla  ca acesta a fost dependent de sex. Ea ii cere timp de gandire, insa Adam simte ca nu mai poate face fata ispitelor....
Nu in ultimul rand ne este prezentat Mike, sponsorul lui Adam, care este un component model al intalnirilor AA, dar care are grave probleme de comunicare cu fiul sau, cu care, pe parcursul filmului, va incerca sa remedieze relatia!
Filmul este foarte interesant, prezinta problemele dependentilor, are momente foarte comice, dar arata si suferinta prin care trec cei care se recupereaza in urma anumitor dependente.
Mie mi se pare exceptional gandit si jucat , chiar m-a impresionat, dar daca nu stii sa vezi lucrurile un pic mai profund s-ar putea sa nu il intelegi in toata intregimea sa.
Multumim RO IMAGE  pentru ocazia de a vedea acest film in cinema, din data de 4 octombrie.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto

Un comentariu:

Unknown spunea...

E foarte tare trailer-ul.L-am vazut acum 2 saptamani.