Pagini

Devoratori Online

vineri, 11 octombrie 2013

Gravity - 2013

  Cred ca nu peste foarte mult timp vom vedea in agentiile de calatorie oferte pentru sejururi in spatiu.
  Pana atunci va propun o varianta mai convenabila, filmul Gravity in 3D.si IMAX.
  Desi filmul are doar 2 actori, Sandra Bullok (Ryan) si George Clooney (Matt) este tipul ala de film care marcheaza intr-un fel....
  Cei doi cercetatori se aflau intr-o expeditie NASA de cercetare, montau niste echipamente experimentale pe un satelit.Chiar atunci o ploaie de meteoriti se indreapta spre ei. Matt incearca sa o grabeasca pe Ryan pentru a se adapostii, dar se pare ca intarzierea provocata de aceasta le-a salvat viata intr-un fel sau altul. Ei raman singurii supravietuitori, toti ceilalti membrii ai echipajului NASA au murit. Ramasi singuri, in spatiu, fara legatura cu pamantul, cu o rezerva foarte mica de oxigen cei doi trebuie sa lupte pentru viata lor.
  Calatoresc cu greu prin marele neant pentru a ajunge la statia spatiala a rusilor sperand sa poata fii salvati.
  Chiar inainte de a ajunge langa statie Matt este pus in situatia de a aleage intre viata lui si a lui Ryan. Acesta decide sa ii dea o sansa la viata cercetatoarei, intrebarea este daca ea va stii sa profite de ea la maxim si sa se intoarca acasa.
  Filmarile s-au facut in cea mai mare parte in studio, totul fiind montat ulterior de catre creatorii de imagini care au facut o treaba extraordinara!
  Mie mi-a placut fimul, situatia in care se afla protagonista m-a speriat de moarte, sa fii pierdut in spatiu? Sa iti vezi cu ochii tai sentinta la moarte? Mi se pare oribil! Sandra Bullock a jucat minunat, ca de obicei, prevad o nominalizare la oscar pentru acest rol!

  Cand ieseam din sala de cinema am auzit destul de multe comentarii rautacioase la adresa filmului, Cum ar fii: Ce e asta, doi actori? Dintre care patru voci?" sau  "Ma asteptam la mai multa actiune", cand aud asemenea pareri la adresa unui film impecabil jucat si foarte bine realizat, cu o idee inedita stau si ma intreb daca singurul lucru cautat de oameni in ziua de azi este violenta.......

PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto Nota 5/5

Un comentariu:

Unknown spunea...

Am vazut filmul.Este superb.Sper sa castige macar un Oscar.