Pagini

Devoratori Online

luni, 30 septembrie 2013

Virgin Suicides-1999

M-am hotarat sa ma uit la filmul asta din cauza numelui, gandidu-ma la ceva mai sangeros. In loc de asta am primit o poveste dramatica, destul de interesanta, dar nu exceptionala.
Actiunea este situata in anii "70. Ni se prezinta o familie america tipica, Mama casnica, tatal profesor la liceul unde invata cele 5 fete ale lor.
Mezina,,Cecilia in varstade 13 ani, decide sa se sinucida, considerand ca viata nu merita traita. Ea este salvata, iar la recomandarea psihologului parinti organizeaza o petrecere pentru ea, chiar in acea seara ea isi ia viata.
Fetele sunt devastate, dar baietii de pe strada lor incep sa aiba un interes sporit pentru ele, considerandu-le un adevarat mister, incercand sa isi dea seama cum gandeau defapt.
Pe de alta parte ne este prezentat modul in care parintii, niste religiosi fanatici isi afecteza copii, aratand lipsa de comunicare din familie.
Totul o ia razna cand Trip, cel mai dorit baiat din liceu, pune ochii pe Lux (Kirsten Dunst), acum cea mai mica din familie avand doar 14 ani. Va las pe voi sa descoperiti ce se mai intampla in film. Desi a avut destule momente plictisitoare acesta prezinta cu succes o problema mjora, comunicarea intre generatii. 
Chiar m-am bucurat ca am mai gasit inca un film cu Kirsten Dunst pe care o iubesc ca acrtita, desi arata destul de matura pentru 14 ani!


Un comentariu:

Unknown spunea...

Cred ca este un film interesant.