Pagini

Devoratori Online

joi, 5 septembrie 2013

The Mortal Instruments : The City of Bones


Am citit romanul care sta la baza filmului acum vreo 2 ani si chiar m-a prins, asa ca am asteptat cu nerabdare aparitia filmului si pot spune ca am fost multumita fiindca s-au pastrat ideile din carte. Ce ma nemultumit a fost ca nu prea se explica care e treaba cu unele lucruri cum ar fi runele, iar faptul ca au incercat sa pastreze actiunea din carte a fost cam obositoare la un moment dat, deoarece personajele erau tot timpul pe fuga.
Clary (Lily Collins) vede intr-un club cum un adolescent omoara un om, incepe sa tipe, incercand sa atraga atentia, dar toata lumea inclusiv prietenul ei cel mai bun Simon nu inteleg de ce tipa el nevazand ce se intampla.



Din acea zi nimic nu mai poate fi normal pentru Clary, mama ei este rapita de Valentine, iar ea este salvata de tipul din club, care se prezinta ca Jace, vanator de umbre. Atunci Clary afla adevarul despre mama ei,a fost o faimoasa vanatoare de umbre ce a fugit cu Pocalul. Acesta transforma oamenii obisnuiti in nefilimi, adica vanatori de umbre care au sarcina de a mentine lumea in echilibru cu demonii.
Totul pare ireal pentru adolescenta de 16 ani care se avanta in misunea cumplit de grea de a isi salva mama de Valentine (care nu putea fi ales mai bine sa fie jucat decat de Jonathan Rhys Meyers pe care il iubesc de cand ma uitam la The Tudors) , dar si de Pocal.



Ca sa nu o mai lungesc tot ce trebuie sa stiti despre acest film este ca a fost foarte palpitant , nu m-am plictisit vizionandu-l si chiar as mai da o fuga la cinema pentru al revedea.Va recomand tuturor sa il vizionati!
Multumim Mediapro Distribution pentru  sansa de a vedea filmul !



 Nota 5/5


3 comentarii:

AliceNeko spunea...

E superb!!! Il ador, plus ca am citit si cartea inainte. Abia astept sa apara 2 .

Praf de stele spunea...

Un film superb, iar actorii au fost geniali. De-abia astept sa apara si cel de-al doilea!! :D

Unknown spunea...

Am vazut filmul.Nu a fost cine stie ce,cartea a fost mult mai buna.