Pagini

Devoratori Online

miercuri, 11 septembrie 2013

Love Building

Love Building este numele unei tabere de consolidare a relatiilor. La inceputul filmului sunt prezentate 14 cupluri care trebuie sa isi consolideze relatia intr-un fel sau altul. Ele au la dispozitie 7 zile pentru a reconstrui ce au daramat incetul cu incetul pe parcursul relatiei.
Filmul este realizat in mare parte de elevii unei scoli de teatru din bucuresti, ei si actorii principali Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguță dar si regizorul Iulia Rugină au strans bani pentru realizarea acestui film independent distribuit in cinemaurile din toata tara de MediaPro Distribution.
Ce mi-a placut mie cel mai mult a fost ca actorii, chiar daca erau incepatori au intrat destul de bine in rol, nu se vedea ca sunt incepatori desigur au fost cateva momente in care iti puteai da seama, dar nu erau chiar asa batatoare la ochi.
Tipologiile de cupluri au fost foarte bine conturate, problemele lor fiind prezentate publicului inca de la inceputul filmului, ca de esemplu: problema cu mama care isi baga nasul in relatie, sotii adulteri, copilul, prejudecatile, alcolul, frigititatea sau chiar dorinta prea mare de a face sex.
Eu nu sunt chiar cea mai mare fana a filmelor romanesti, dar acesta e chiar reusit, o comedie spumoasa si intriganta care te tine in priza pe toata durata filmului.
Trailer aici
PhotoPhotoPhotoPhoto


3 comentarii:

Anonim spunea...

trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=0s_HurN9ktc

IoanaBrtk spunea...

Multumim :)

Unknown spunea...

Am auzit ca este un film foarte tare.