Pagini

Devoratori Online

vineri, 19 iulie 2013

White House Down


Columbia Pictures prezinta o producţie a Mythology Entertainment / Centropolis Entertainment, Alertă de grad zero. Rolurile principale din film sunt interpretate de Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, Jason Clarke, Richard Jenkins şi James Woods. Regia îi aparţine lui Roland Emmerich, iar scenariul lui James Vanderbilt.
John Cale fost militar, intors de la datorie primeste o slujba in cadrul politiei locale din Wshington DC, dar aspira la un post mai bun in cadrul corpului de paza a presedintelui Americii.
John da un interviu pentru postul dorit si o ia cu el si pe fata lui, Emily care are un video blog pe youtube si este un fan inrait al presedintelui, asa ca mai tarziu ea va juca un rol foarte important in evenimentele nefericite ale acelei zile.
Soarta face ca fix in acea zi sa aiba loc un atentat de proportii uriase asupra Casei Albe.
John are sansa sa ii demonstreze presedintelui ca este o excelenta garda de corp, salvandui viata de nenumarate ori, fiind amenintat de o banda de baieti rai bine inarmati, pusi pe macelarit. Am fost incantata de faptul ca Channing Tatum il joaca pe actorul principal.
Pot sa spun ca filmul ofera scene de actiune, batai si impuscaturi din belsug, dar pe langa sunt si replici amuzante, gandite si puse in situatiile potrivite, deci nu este doar un film cu impuscaturi. E adevarat se folosesc destule clisee, dar nu sunt deranjante, iar domnul presedinte nu este ca altii din filmele cu acelasi subiect, este destul de activ si reuseste sa colaboreze la salvarea persoanei sale, nu asteapta dupa alti sa ii pazeasca pielea, desi se vede ca John a contribuit o groaza la salvarea lui.
Per total zic ca acest merita, mai ales daca esti fan actiune, deci nu uita de astazi il poti urmari in cinema, oferit de Intercom film distribution.

PhotoPhotoPhotoPhoto Nota 4/5

Un comentariu:

Unknown spunea...

Nu l-am vazut,dar cu siguranta filmul este foarte bun datorita actorilor.