Pagini

Devoratori Online

vineri, 5 iulie 2013

Take Shelter - Cronica

DESCRIERE:
Într-un mic orăşel din Ohio trăieşte Curtis LaForche (Michael Shannon), împreună cu soţia sa Samantha (Jessica Chastain) şi fiica lor Hannah (Tova Stewart), o fetiţă de doar şase ani, surdă. Curtis începe să aibă coşmaruri despre un viitor posibil, in care satul în care trăieşte va fi devastat de o furtună îngrozitoare. Astfel începe să construiască un adăpost, însă acest lucru îi îngrijorează şi îi îndepărtează pe cei dragi lui.

CRONICA:
Povestea acestui film se bazeaza pe drama drumului pe care o persoana este nevoita sa il parcurga pentru a castiga pana si increderea familiei si prietenilor celor mai apropiati.Cand un om de rand are viziunile catastrofale pe care le-a avut Curtis,unii ar zice ca incearca sa atraga atentia asupra lui,in ciuda binelui pe care vrea sa-l faca.
La inceputul calatoriei pentru recastigarea increderii incepi sa te indoiesti si de tine insuti lasandu-ti incapatanarea binevoitoare sa se lepede de tine.Apoi vazandu-te ca suferi,familia intotdeauna se intoarce la tine incercand din rasputeri sa te insanatoseasca,si chiar in acel moment frumos viziunile tale se adeveresc.Asta este ceea ce i s-a intamplat lui Curtis.
Filmul este reusit,cu toate ca finalul mi-a lasat o pata alba in fata ochilor.In mini-vacanta lor au reusit sa se intoarca la timp in buncarul construit de barbat,sau au ramas acolo pur si simplu?Asta e singura parte din tot filmul care m-a dezamagit.

Trailer:

NOTA: 4/5

PhotoPhotoPhotoPhoto

Un comentariu:

Unknown spunea...

Stiu filmul.Este super bun.