Pagini

Devoratori Online

marți, 30 iulie 2013

Funny Games

                             Ti s-a intamplat vreodata sa pleci in vacanta si cand ai ajuns sa ai parte de vecini care te indispun?Ei bine fi fericit ca vecini tai de vacanta doar te irita ,caci pe cei din familia Farber i-au omorat ,la propiu.
Anna(Naomi Watts) ,George (Tim Roth ) si fiul lor Georgie(Devon Gearhart) au ajuns la casa lor de langa lac pentru a petrece o vacanta linistita .
Acestia si-au vizitat si prietenii de pe partea opusa a lacului, intalnindu-i pe Peter (Brady Corbet) si Paul (Michael Pitt).
La putin timp dupa ce se intorc la resedinta , ei sunt vizitati de cei doi tineri care doreau sa imprumute niste oua pentru prietenii lor .
Anna ii da oula cerute insa neindemanaticul Peter le scapa .Asta se intampla si a doua oara , si a treia oara Anna refuza se ii mai dea ,insa Peter insista.
Iritata de atitudinea impertinenta a tanarului ,Anna il roaga sa plece, insa Peter continua sa ii ceara ouale .
Infuriata la culme ,aceasta ii cere suportul sotului ei .
Dupa un schimb de replici dur intre George si Paul , primul il loveste pe al doilea ,fapt care cauzeaza actiunea filmului .
Paul il loveste in picior cu o crosa de golf ,si atunci le expun celor trei membrii ai familiei Farber       principiile"Pariului " lor:Pana a doua zi la ora 8 ,ii vor ucide .
Astfel incepe jocul celor doi psihopati.Reguli : nu exista reguli fixe , se dezvolta pe parcurs; Scopul : sa ii omoare pe cei trei pana a doua zi dimineata la ora 8 ; Castigatori:Peter si Paul.
Filmul continua astfel cu torturarea si uciderea ,pe rand , a lui Anne , George si Georgie de catre cei doi tineri.
Un thriller plin de umor negru recomandat celor care gusta glumele morbide . Un film genial in regia lui Michael Haneke , ce nu trebuie ratat de fanii genului .

 Nota 3/5

Un comentariu:

Unknown spunea...

Cred ca este interesant filmul.