Pagini

Devoratori Online

miercuri, 24 iulie 2013

Grown Ups 2

Daca v-a placut filmul Grown Ups 1 , partea a doua va va distra chiar mai mult. Adam Slander intra din nou in pielea personajului Lenny care acum isi muta familia din agitatul Hollywood in orasul natal, dorind sa le ofere o viata mai linistita. Aceast plan esueaza lamentabil reusind intr-o singura zi sa faca mai multe lucruri nesabuite, alaturi de vechii lui prieteni din liceu, persoane la fel de nebune si dinemice precum Lenny.
 Acest esec este dovedit chiar la inceputul filmului cand soferul autobuzului, care ducea copii spre scoala apare in fata casei lui Lanny funat, aproape adormit, salvarea copiilor este desigur Lanny care decide sa isi asume aceasta responsabilitate pentru binele omenirii.
Tot spre dovedirea faptului ca in orasul natal nu era totul mai sigur devedeste si sosirea  fiului lui Marcus, de a carui existenta nu avea habar, acesta nu poate fi numit decar psihopat sau viitor criminal in serie.
In incercarea de a reinvia anii tinerietii acestia decid sa organizeze o petrecere cu tematica anilor '80.
Grown ups 2 este o comedie spumoasa , care acopera preferintele umoristice ale unei paturi largi de spectatori, cum ar fi : familie, prietenie, iubire, putina actiune dar si nelipsitele sccene cu mesaje sexuale. 
Filmul acopera de asemenea si problema copiilor, fiindca vor aparea in film si cateva din starletele Disney Channel cum ar fi China care ne va incanta si cu o performanta muzicala.
Cat despre mine, am fost mega incantata cand a aprut Andy (Taylor Lautner) in peisaj si i-a aruncat pe Lanny si gasca lui de pe o stanca, in apa unei cariere in pielea goala.
Parerea mea este ca Grown Ups 2 , la fel ca si 1 , este o comedie care merita sa fie vizionata in familie intr-o seara linistita ,care ar face o zi sa se termine cu o nota optimista.
Nota 2/5
PhotoPhoto

Un comentariu:

Unknown spunea...

O comedie foarte buna.