Pagini

Devoratori Online

sâmbătă, 13 aprilie 2013

Cot la cot,sau...vedeta la vedeta?




Am citit un articol interesant despre Morgan Freeman care s-ar putea să lucreze cot la cot cu Johnny Depp în thriller-ul SF "Transcendence".Actorul în varsta de 75 de ani pare neobosit.De anul trecut până acum a avut câteva "ieşiri" în lumea filmelor foarte importante,apreciate şi vizionate,dacă tot e vorba de filme nu? Acesta i-a fost de mare ajutor lui Batman în The Dark Knight Rises, săptămâna trecută a poposit încinematografele din România, în filmul de acțiune Olympus Has Fallen și, în acest weekend vom afla dacă e sau nu de partea luiTom Cruise în SF-ul Oblivion.
Lunile următoare îl vom vedea într-un număr de magie în încercarea de a comite jaful perfect în Now You See Me și într-o debandadă între bătrâni, o Mare Mahmureală a seniorilor – Last Vegas, unde cei de vârsta a 3-a organizează o petrecere a burlacilor.
Pe lângă toate acestea, am aflat că reputatul actor cu voce calmă și prezență impunătoare, care la un moment dat l-a intepretat până și pe Dumnezeu (Bruce Almighty), e la un pas să ajungă cot la cot cu Johnny Depp.
Actorul este în negocieri finale cu Wally Pfister, directorul de imagine care a colaborat cuChristopher Nolan la 7 filme și care debutează acum în regie cu thriller-ul SF Transcendence.
Filmul va fi produs de Nolan și îi mai are în distribuție pe Paul Bettany, Kate Mara și Rebecca Hall. Protagonistul va fi Johnny Depp, în rolul unui om de știință al cărui creier este absorbit de un super-computer. Filmările vor începe în Los Angeles, în luna mai și cei de la Warner Bros vor să lanseze “Transcendence” anul viitor, pe 24 aprilie.
O singura intrebare am : cum sa nu-l admiri pe acest actor curajos?


Niciun comentariu: