Pagini

Devoratori Online

marți, 26 februarie 2013

Dangerous Beauty

M-am hotarat sa fac aceasta rubrica pentru ca m-am amintit de filmul minunat din cauza caruia eu, Mada si alte fete care s-au decis sa renunte am creat aceasta pagina.
Filmul se numeste Dangerous Beauty si se petrece in venetia secolului 16 in Venetia. Veronica Franco, o fata tanara si frumoasa, dar fara zestre impartaseste o iubire puternica cu Marco Venier, acesta este constient de faptul ca ei nu au un viitor impreuna, urmand sa se casatoreasca cu o fata aleasa de parintii lui  dintr-o familie cu influenta.
Mama ei ii face o propunere, sa devina curtezana, urmand sa invete multe lucruri la care fetele bogate nu aveau accesul si de asemenea sa castige mullt mai multi bani., de asemenea isi descopera un nou talent, scrierea versurilor, cu care ii cucereste pe nobilii sin Venetia.
Fata primeste propunerea intelegand ca nu avea alta sansa, uitandu-l pentru o perioada pe Marco.
Nimic nu ii putea tine departe, mai putin inceperea razboiului in care a avut un important rol, ajutandu-si orasul, mai apoi ciuma loveste Orasul plutitor, rapind-o si pe mama frumoasei curtezane.
Ea este acuzata de vrajitorie, si este judecata de inchizitorii Bisericii Catolice, dar este salvata de toti noblili care recunsc ca au nevoie de ea la curtea Dogelui, care a recunoscut si el ca a intretinut relatii cu ea.
Veronica ramane inpreuna cu Marco pentru tot restul vietii continund sa scrie.

Niciun comentariu: